Visszavásárlási garancia

 

 

A megrendelt termékeket az átvétel napjától számított 14 naptári napon belül indoklás nélkül visszaküldheted:

Címünk: Wild Sport Kft.,1031 Budapest, Őrlő utca 9.

Az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatos költségeket neked kell viselni.

Lehetőség van a csomag GLS futárszolgálattal való visszaküldésére. Ebben az esetben, kérjük jelezd az info@wildsport.hu e-mail címen ellállási szándékod, és a megadott címre 2 napon belül kiküldjük a futárt.

GLS csomagfelvétel költsége: 1.290,- Ft (ami a jóváíró számla végösszegéből kerül levonásra)

A visszaküldött áru sértetlenségét (termék sértetlensége, eredeti csomagolás, ruhafüggők megléte és számla másolatának csatolása) ellenőrizzük. Amennyiben az áru a fenti feltételeknek megfelel, ellenértékét legkésőbb az áru visszaérkezését követő 3 munkanapon belül átutaljuk a megadott bankszámlaszámra vagy postai úton visszafizetjük - ennek módját kérjük, jelöld a termék visszaküldésekor egy levél formájában.

Amennyiben banki átutalást választasz, úgy kérjük, semmiképp se felejtsd el mellékelni bankszámlaszámát. Ha a terméket használatba vetted, illetve nem tudod hiánytalan csomagolásban, sérülésmentesen visszajuttatni, akkor nem áll módunkban azt visszavenni.

Amennyiben a termékről felbontás után a kézbesítő jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a terméket ingyenesen kicseréljük. Ebben az esetben a sérülést a kézbesítő által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatod.

 

 

Szavatossági igény

Szavatossági igény a vásárlást követő 2 éven belül érvényesíthető, ha a meghibásodás a vásárláskor már meglévő gyári hibából keletkezett. A reklamáció kezelést a szavatosság teljes időszakában az ügyfélszolgálat kezeli, az első 6 hónapos időszakban az esetlegesen szükségessé váló külső szakvéleményt a ügyfélszolgálat szerzi be.

6 hónapon túl, de a 2 éven belül pedig a fogyasztó fordulhat a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőséghez, ha külső szakvéleményt szeretne a kifogásolt termékről.

A szavatossági igény elfogadása esetén a fogyasztó által elvárható rendeltetésre figyelemmel javítást, cserét, pénzvisszafizetést - lehetőség szerint 15 munkanapon belül - biztosítunk.

Ha valamely nálunk vásárolt termékünkkel kapcsolatban mégis valamilyen minőségi problémát tapasztalna, akkor a kifogásolt árut küldje vissza címünkre:

Wild Sport Kft., 1031 Budapest Őrlő utca 9.

A szavatossági igényről minden esetben jegyzőkönyvet kell készíteni és az ügyfélszolgálatra visszajuttatni!

Ehhez a csomaghoz mellékelt tájékoztatón találsz nyomtatványt.

Kérjük, minden esetben az ügyfélszolgálattal vedd fel először a kapcsolatot lehetőség szerint e-mail -en keresztül.

Mindent megteszünk a probléma gyors rendezésének érdekében. Amennyiben úgy érzed, hogy panaszod nem nyert megnyugtatóan rendezést, az alábbi fogyasztóvédelmi szervekhez fordulhatsz:

 

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat

1033 Budapest, Fő tér 3.

Tel: (06 1) 437 8500

 

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat

Jegyzői Titkárság

1033 Budapest, Fő tér 3.

Tel: (06 1) 437 8600

 

Budapesti Kereskedelmi és Ipari Kamara mellett működő Békéltető Testület

1016 Budapest, Krisztina krt. 99.

Tel: (06 1)  214 1826

 

Fogyasztóvédelmi Főfelügyelet

1088 Budapest, József krt. 6.

Tel: (06 1) 459 4800