Rólunk | Streetsport

Kényelem, egyszerűség és gyorsaság!

 

A Regatta és Dare2bangol cég több mint 80 éves tapasztalattal szakosodott a női, férfi, gyerek utcai és túraruházat, hátizsákok, bakancsok, és túracipők valamint kemping termékek gyártására, a folyamatos tervezés és fejlesztés tükröződik a termékek kiváló minőségében.

 

A brit vállalatot 1981-ben alapították Manchesterben, az aktív szabadidős tevékenységek igényeire és szükségleteire összpontosít magas színvonalú technikai ruházat gyártásakor.

 

Választékával teljes kínálatot nyújt a technikai ruházat, outdoor ruházat, szabadidős ruházat, kerékpáros ruházat, sí ruházat, futás és fitness, utcai ruházat, kemping termékeket keresőknek.

 

A Regatta specialista a vízálló, vízhatlan és vízlepergető technikai anyagból készült esőkabátok és kabátok gyártásában.

 

A Regatta és Dare2be hivatalos magyarországi képviselőjeként, weboldalunkon megtalálod a két márka teljes angliai raktárkészletét akciós árakon. Kényelmesen egyszerűen biztonságosan rendelhetsz a több száz termék közül online.

 

A Regatta termékek megtalálhatóak a magyarországi Tesco ruházati kínálatában is.

 

Magyarországi készletünk és további márkáink kínlatát a "Készletről azonnal" megjelöléssel találod webshopunkon.

 

Természetesen minden esetben visszavásárlási garanciát biztosítunk, a méretcseréről pedig részletesebben itt olvashatsz.

 

Ha nagyobb mennyiségben szeretnél rendelni, akkor kérj tőlünk egyedi árat az info@wildsport.hu-n.

Kérdésed van?

Várjuk hívásodat a +36-70/931-4810 számon:

Hétfő-csütörtök: 10:00 - 15:00-ig

Péntek: 10:00-14:00-ig

Szombat-vasárnap: ügyfélszolgálatunk szünetel

 

A személyes átvételi lehetőség irodánkban június 24-től megszünt. Kérjük, termék visszaküldés esetén kattintson a VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA menüpontra vagy érdeklődjün ügyfélszolgálatunkon.

A megértést köszönjük!

 Sajnos manchesteri raktárunkban a vírus okozta helyzet miatt csökkentett létszámban dolgoznak, így a rendelések összekészítése és kiküldése is a szokottnál lassabban halad.

Jelenleg késedelem nélkül tudunk szállítani, de sajnos az erre való tekintettel előfordulhat, hogy a szállítás több időt is igénybevehet.

E-mailt is írhatsz ide: info@wildsport.hu és pár órán belül válaszolunk neked.

Kellemes vásárlást!