Streetsport

 

Regatta legújabb őszi kollekciója 

 

Az idei őszi kollekció nagyon színesre sikerült. Mi már alig vártuk, hogy megérkezzen hozzánk. Amikor a legelső mintadarabokat megkaptuk, már alig vártuk, hogy ősz legyen, és végre felvehessük ezeket a színes kabátokat. Azonkívül. hogy nagyon jól néznek ki, még egy csomó technikai tulajdonsággal is bírnak.

 

Web version UK EURO Active Kids Insulated 0472

 

A Regatta és a Dare2be eső- és túrakabátjai gondoskodnak arról, hogy ne érjen meglepetés útközben vagy egy túra során, ha épp elér az eső. A legtöbb kabát Isotex technológiával lett ellátva, tehát vízállóak, így nem kell attól tartanod, hogy csurom vizes leszel egy-egy esőzéskor. További előnyük, hogy lélegzőek, így mindig komfortosan érezheted benne magad. Elrejthető, valamint állítható kapucnival lettek ellátva, így a hajad sem megy tönkre illetve fázik meg. Fényvisszaverő varrásainak köszönhetően mindig jól látható leszel, legyen szó bármilyen időjárási viszonyról.

 

Presentation Womens Active Intro 0299  Presentation Mens Active Intro 0179

 

A Softshell anyag légáteresztő technológiával rendelkezik, így sportolás közben nem izzadunk bele. Könnyű, rugalmas, puha anyagának köszönhetően kényelmes viseletet biztosít a mindennapokban vagy kirándulás közben.

 

Presentation UK Insulated Jackets 0178A

;